Екзальтовано...

Анна Владиславовна Смолякова-3
Екзальтовано дівчатка верещать
Про героїв та про вічную любов
А реальність причаїлась у кущах
Щоб стрибати перед очі знов і знов

Ось, дивись мала, життя просте таке
Як у джунглях. А тобі небесних барв?

"Самураї щастя" тихо п'ють саке
- Ну а ти пішла б за мною?

Нахіба?