Гумореска. Курка

Марина Терентьева
Якось у неділю ринком вештався Петро.
Прикупив медку та сала, огірків ведро.
У кутку стоїть старенька з куркою в руках.
- Скільки коштує, бабуню, Ваш щуплявий птах?
Стрепенулася бабуня, наче після сну,
Та за курку набивати почала ціну.
Здивувався наш господар:
- Що це за ціна?
Та додам я краще гривню і куплю слона!