Сухое спякотнае лета...

Юрий Боровицкий
***
Сухое спякотнае лета.
Жыві, можа, пройдуць дажджы,
Напояць натхненне паэта
На рыфмаў яго віражы.

А зараз - спякота і сухасць,
І млее размораны сад.
І вершаў жывых завіруха
Згасае, нібы зарапад.

26. 06. 2023 г.