Простое, бабское, живое. Не суди

Анна Владиславовна Смолякова-3
И.С.

У меня нет подруг чтоб поплакать или покричать
У меня нет друзей. Но так...много хороших знакомых

Що ж я вдію з собою... Без тебе на серці печаль
Ти для мене є тим, що є вищим людського закону

Постою у окна. За оконный проем подержусь
Всё что есть -  не для глаз утешающих или поганых

Ти для мене є ніжність та міць, а не те що пишу
Ти для мене і був і лишився один. Бездоганний.

Вновь ко мне прилетят комплименты и злые слова
От людей что так скоры на них...
Ты другой. Не болтливый.


Що ж робити мені коли обертом йде голова
Коли ти там де пекло...


Ніч. Спогад. Насунулись зливи.