Aus Deutschland 2023

Фиона Лившиц
Will never buy something to eat.
Cause I may cook and eat by my,
Forever yours - My Gerhard Zwei! 
               
                ***

I recommend you be my friend!
My lovely Johnny from Hawaii,
Wikiki Island way to live!
Your lovely Dasha LIVSCITZ - "Ich"




#Dasha_Livschutz
#Ich_Bin
#Даша_Лившиц
#Слава_України
#Героім_Слава