Земля гуде...

Рая Легкая
Земля гуде, здригається від болю.
Каховська ГЕС розтрощена до тла.
Річки, моря наповнились бідою.
У Чорне море поплили дома.
Наскільки треба не любити Землю,
Щоб так знущатись з неї.
Нема спасіння людям за скоєне безчинство.
До сьомого коліна буде божа кара
І рід нікчемний полетить у прірву,
Не залишивши за собою жодного сліда.