Краса i Час

Галина Чехута
Краса сміялась весело, бешкетно,
Пишалась зверхньо лоском, світлом барв,
Упевнена, одягнена ефектно,
Усім казала: "Я не втрачу шарм!"

Всіх запевняла: "Буду молодою!
Ніхто не зможе знівечити блиск!
Сіятиму алмазною росою…
Моє убрання – справжній моди писк!"

Краса звучала настроєм мажорним,
Зоріла, як яскравий світлячок.
А Час втішався: "Вигляд – ілюзорний!
Краса і розкіш мають певний* строк!"



*Певний – (тут) деякий, незначний.