НАДiЯ

Геннадий Евсеев
У Греції походженням прекрасна,
Надія волею сформована в віках!
Вона дієва, в роботі - першокласна!
Не любить теревенить, вся в ділах!

Її характер скромновибуховий,
Для рідних емоцій через край!
В родині все зробить не відмовно,
У клубах Надійку не шукай!


Надя, Надюшенька, Надюся!
У квітах вся хата, повен двір!
В любові їй завжди признаюся
І ти Надія теж мені повір)))!
29.06.2023 18,07