Тот самый день

Гасан Раджабов
Кюке тукарин арай,
Сувариъ сурна рухай.
Шате уматар ая,
Килди дуях шад акай.
......
Адин ибьгя гюлин яг,
Гюд лукайде кюке раг.
Кане иркар сад акас,
Гумурдигь гядайде яг.
........
Тухумар муку килар,
Иркурас кане дустар.
Шава пайкас ми шадбял,
Агас акас кане бял.