Прописи

Ирина Юрчук
Прописи

В лещатах небо, час в лихій давильні.
Жахним вогнем відпльовується хтонь.
Смерть на життя полює осторонь.
Звитяга здобувається повільно.

Але ж борвій вщухає поступово.
І сонце зводить тіні нанівець.
Незламні вирушають  навпростець
І дію висікають з дієлова.

А далі все прописано в рядках,
В яких терпець відновлює майбутнє.
Співає з нами Дух всюдиприсутній,
І зріє світло в вибитих шибках…