А без тебе я не маю крил

Виктория Гребенюк Роженкова
Я ціную кожну мить з тобою,
Ти моє натхнення,мій синдром...
Лиш тобою душу заспокою,
Я до тебе з ніжністю й добром.

Я до тебе навіть попри втому,
І тоді,коли нема часу...
Не віддам в житті тебе нікому,
Бачу у тобі лише красу.

Поміж нас такі міцні канати,
Я довіку твій надійний тил...
Лиш з тобою можу я літати,
А без тебе я не маю крил...
4 07 2023 р
Вікторія  Г Р М