А старiти ще зовсiм...

Тамара Ненчина
А старіти ще зовсім не хочеться!
Дзеркалам я, примхливим, не рада.
Не змирюся ніколи з самотністю,
Не бажаю ні смутку, ні втрати...

Ще б мені по мотузці - над прірвою!
Підкорити б вершину скелясту!
І зробити ще море корисного
Для життя, щоб пройшло "не напрасно" ...