Мой Дом в Закарпатье

Фиона Лившиц
Відправлю монетку - рахунок #Билайн
Мені треба так шчоб це так, тільки Так!
Найкраща Країна - Родна Моя!
Будь ласка завжди буде Вильне від зла!

Файна авторка з Закарпаття ;°Даша Лившиц°;