Солдак Петро з днюхою

Геннадий Евсеев
Токарна дільниця поважна в цеху!
Бо працюють на ній титани!
Завзяті бійці без страху
Пашуть від самого ранку!

Вони труби шматують кожного дня,
Розточують круглі болванки!
І здавалось би робота фігня
Ніби крутиш стоїш баранку)))...

Ця робота не є з простих!
Паханина і стійкість духу!
Петро Іванович багато встиг!
Розганяє верстатом скуку!

Відчуття гумору і тверда рука!
Гострий зір, і чуття верстата!
На дільниці робота в них не легка!
Ще б була по більша зарплата!

Ми бажаєм здоров;я і щастя Вам!
Що би внуки раділи у хаті!
Лиш від щастя щоб було місце сльозам!
Щоб ви завжди були багаті!

Нехай Боженько благословить!
Друзі, колектив Вас віта!
Нехай дата вас оновить!
На многая, многая літа!
5.07.2023 1,07