Ч рем

Лариса Петрова-Че
Ман чун;м, тен, ытла та чух;н.
Тен, ;ук пуль ;ав илем т;нчи?
Тен, пурн;;;м та ман — п;р юх;м?
П;р юх;м ;е;, тен, чун ;нчи?

М;нех вара? Ку ман;н ай;п.
Илемш;н явапли — эп хам.
В;л ;ухалсан м;нех т;вай;п?
Тен, пул;ш;;? Анчах та кам?

Ч;ре, ч;рем! ;;лку; пек эс;
Ялан х;ват парса т;ран,
;урхи чечек пек ешересс;н
;ш туй;м, ;еп;;л;х ыйтан.

Эс в;йл; чух эп ;ненет;п:
Ман чун;м п;ртте чух;н мар.
Кулленхине, пулассине те,
Ч;рем, илемл;х с;м; пар!