Тебе нужен этот лес

Полина Токмакова
~Тебе нужен этот лес,
когда все вокруг зелёное,
Тебе нужен его Свет,
где всё в тебя влюбленное,
Это пространство чудес,
полетом красоты вдохновленное,
Нужно иметь как пример чистое окружение здесь,
Природы, чье сознание не загрязненное.~
26.06.23-04.07.23

~ You need this forest,
 when everything is green
 You need his Light
 where everything is in love with you,
 This is the space of miracles
 inspired by the flight of beauty,
 One should have it as an example - a clean environment here -
Of Nature, whose consciousness is not distorted.~
 06/26/23-07/04/23