***

Фаниль Асфаров
Ялындырып тормагыз Че
Кайтып китегез эле
Сагындырып торганнары
Онытылып та китэлэр

Хэл белмиче торганнары
Якынлыгын югалта
Сагынып соеп котученын
Телэклэрен таралта

Вакыт узгач тынычлангач
Шэулэгез генэ кала
Ачык ойзле кыяфэтлэр
Тотен булып тарала

Югала куз ялкыннары
Рэсемен булып тормый
Жилэк жимеш иреннэренне
Бер искэ алып булмый.