Стьопа з днем народження!

Геннадий Евсеев
Тобі шестидесятий як минало,
Ти неймовірно став хорошим!
А поздоровлень тут лунало...
Ти став на вигляд ще молодший!

Не знати як то бути далі !
Чи ти спроможен до роботи))?
Тобі готують вже медалі!
Путівку на любі курорти...

Щоб ти здоровим був Степане!
Бажає рідний колектив!
У тебе все іде по плану!!!
Щоб ти так жив, як ти хотів!

Від себе я бажаю зьома!
Тобі життя без тих тревог!
Щоб не морила важка втома,
І Божу ласку давав Бог!
19.06.2023 11,43