Зв язки

Владимир Шеврон
Відійти до знайомого - як Відоме
Налитися опробуваним - як Спробуване
А воно цурається, а воно як чуже - вже Дике
Люди, речі чи місця - наче шкіра наша колишня.

Якісь знаки, які дивно рахуються,
вбачаються: але всі мовчать

Моменти рухаються із швидкістю Землі,
зупинки - бачення з астральності
Так ти обираєш час, так ти його відпускаєш

2023-07-07