Закарпаття 23

Фиона Лившиц
Мені так дороги НАШІ ПАЗЛИ!
То як ми в Закарпатті мріяли про то,
Як з гори в дійсність прийде мий світанок ясні!
Та буду я з тобою на всі сто.

Мені нажаль зараз хотілося щоби
завжди,
Твій голос був зі мною в голові,
Я так кохаю тобі Анхель мії Гуцульські-Арсвєль;;
Але нажаль я знам шчо зараз вибух знову- світ молю!

Воюе з подалі нарешті зникло.

И знову вітер знік к тому.
Я в Закарпатті файно буду  жити,
Та е шчо знайду також сердца Я тобі люблю.


#Darja_Livschitz