Нам вайны гэтай ня трэба

Михаил Кортелёв 2
Нам вайны гэтай ня трэба.

Колькі можна клікаць неба,
А пад ім гэтых людзей,
Што Зямлі войнаў ня трэба -
Хлеба трэба ды надзей!

Трэба міласьцю надзённай,
На шляху, дзе мы ідзём -
Замірэньня, а не войнаў,
У дабрабыце  -  не з крывёй!

І клікаю зноўку неба
Ад надзеі ўсіх людзей:
Нам вайны гэтай ня трэба,
На зямлі, дзе хлеб расьце!
-10.05.23.