810. XXX looose neXt...

Òàéíàêàíòêðîññå
ËETAË?
O,ECËÈ Á!!!
===
...ÁÛËÈ ÝTÈ...
...ÁÛËÈ...TE

WHEN...XXX
LOOOSE NEXT...

===###===###===
b.Haøè Kpûëüß
  øaëßò Cèëoé!

X.Who wrote this
   "BULLSHT?!"

a.The DemoNTNbell!
       =/=
b.O!ìóckóëû ßçÛKA
  CHOCßT È HEÁECA!

X.ÏOPOÞ È BÛCOXØÈE PEKÈPE×È
 Ä..P..O..Á..ß..T..C...ß
  HA ÏÓCTÛE BCTPE×È...

a.They Smells so FUCKING BAD
  but"I'm feeling entertained!"
        =/=
a.Tell US your deepest darkest
       secrets...

b.#ICH SCHIEBE MIT SCHROT!#

X.Wouh!KOPHÈWEED HE ÓCÏEË
  OÁEPHÓTÜ ÂÇOP ÏOÄ ÇEM˨É...
  how aggres$sive capital sold out
  TOMMY-GUNssssssssssssssss!
          =/=
   =The Vorld;s BAG=
  a joke in bad taste
  ...BADLY HEAVY...
  ===###===###===

***GOD;s TRUTH***
    is not for
#cock-a-dooodle-doo-
  insaniiiiiiity#

2023/07/11