зоране поле

Гелена Смилянская
любов не мрець,
хіба важко прийняти очевидне,
воно боже, як день і ніч, як тінь
зі світлом,
як я і ти,
просто любити  - це мати людський обов'язок
перед людиною,
якій ти виявив свої почуття,
бо якщо топтатимеш людину,
топтатимеш свої почуття,
хіба ти топчеш те, що любиш?,
любиш собі, для себе,
майже, чи зовсім в собі.
то або не берись за цю справу,
або май мужність нести цю божу благодать не як остання сука,
бо пожинатимеш,
або і вже пожинаєш

20.59
10.07.2023