Не до снаги

Ева Сокол 2
Чи правда, що буває до снаги
звести до купи різні береги,
такі несхожі, але суть в однім -
твій берег, милий, до душі мені.
Чи є у літніх шанс ізнов з нуля
життя почати? Матінка Земля
керує берегами раз по раз,
допоки є скороминУчий час.
Іду до тебе, хоч вода стрімка...
коли в руці опиниться рука,
два береги зійдуться ув один,
відІйде смуга розпачу й провин.
Іду до тебе... та далекий шлях.
вселенська втома в золотих очах.
По різні боки поки береги...
звестИ їх разом нам не до снаги.