Зноу Купалле заiграла

Людмила Шаблыко
Зноў Купалле заіграла
Светам Яна, дабрынёй,
Галасістым спевам птушак,
Крышталёваю  вадой.
Загучалі  арфы  Міра,
Падхапіла гукі  Ліра,
Па рацэ плывуць вяночкі,
То каханне мые вочкі,
Каб дзянёчкі ажывалі
І бяды ліхой не зналі.
Хай плыве наўкол каханне
І збываецца жаданне!