Повертайся живим

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

"Повертайся живим" - модний слоган.

Ні. Треба  інакше.

Ти почуєш. Я вірю...

Вставай, там де вітер збив з ніг.

Той хто мусить мовчати нічого відверто не скаже
Тільки серце твоє в перехресті шепоче доріг

А чому саме я серед інших жінок його чую
То питання цікаве й мені. Не коханка ж бо, ні...

І тебе сни та вірші, звичайно, навряд чи розчулять
Бо не місце емоціям там де є влада війни

Тільки хто надає повноваження бідам та війнам?
Чи не більша за них є любов? (Нею створений світ)

Підіймайся. Бо вітер збив тільки твою половину
Але інша частина, у мене. Вертайся.

Привіт.