Я хочу до тебе... Я хочу з тобою...

Маргарита Калион
Я хочу до тебе,
Я хочу з тобою
Дістати до неба своєю рукою.
Я хочу торкнутись
Душі обережно,
Тихенько уткнутись
У ніжність безмежну.
Мене вже втомило
Моє давнє соло,
Звільни мене, милий,
Із цього полону.
"Я зможу, я - сильна!" -
Тепер не про мене!
Я ніжна і вільна,
Коханням натхненна.
Ти дав мені змогу
Побути слабкою,
Забрав всі тривоги...
Я стала собою!