Епiграма

Марина Чиянова
Мене не отруїти жодним із Ваших нарікань,
Над нами - лиш небо й кельтська богиня Дану.

Так, Bи стали об'єктом моїх зітхань,
Але Ваші звивини глибші за води Ерідану.

У кожної річки - доля своя,
Але, аби екологію зберегти,
Нехай Вам дітей дарує вона,
А я подарую лиш віршів світи.