Без модерацii

Марина Чиянова
Якщо без модерації, то
В серці давно вирують вулкани,
Але навіщо то Вам?

Якщо без перебільшень, то
Вже давно я блукаю світами,
Як Меджнун,
Але навіщо це їм?

Якщо відверто, то
Мої уявлення про Вас кращі за Вас,

Але хто про це згадає?

Бачите в небі уламки колісниць Рудри?

Чуєте шепіт Дніпра, мов тремтіння мудри?

Це я Вас вітаю!