Хислэрем тунды

Айгуль Гарипова
Язлар китэ, тагын кышлар килэ
Шулай бу гомерлар утэ.
Буген тагын беренче кар яуды.
Тагын салкын, тагын аралар суынды.

Шушы буран эчлэренда Син адаштын
Мина ышанмадын, а узен алдаштын.
Мин гаепле булып калдым шул мэнгегэ.
Кереп калды синен салкын сузлэр йорагемэ.

Айе,язлар килер, мин анысын белэм.
Бэлки тагын очрашырбыз синен белэн.
Э барыбер инде хислэр бутэн булыр,
Алан суык кышта мэнге тунып калыр.
2007.