Народжений вiльним

Александр Филенко
                ***
Народжений вільним
Все душу вмовляє:
Тримайся, ти сильна,
Світ зло подолає!
                ***
Життя, вір, триває,
Знов сонечко гріє,
Та променем грає
На березі мрії.
                ***
А мріяти треба
Про лад, мир і волю,
Там зоряне небо
І радісна доля...
                ***
Надію відродить
Квітучим світанком,
Та щиро промовить:
Всім Доброго ранку!