З днем бухгалтера

Геннадий Евсеев
Бухгалтер це робота не проста!
Відповідальна, кропітка, важлива!
На ній тримаються країни і міста!
Це творчість постійна - всім альтернатива!

Бухгалтера нічим не замінить!
Він мусить  виконать свою роботу!
Ти можеш коли хочеш відпочить!
А в нього звіт!!! Він не пройшов, і спричиняє їм турботу!

Ти можеш думати про різні чудеса!
Піти в кіно, читати про Ромео Джульєту!
В бухгалтера чорна полоса!
До поки звіт на зробить йому злету!

Як тільки все пройшло - це свято!
І знову світить сонце, радіють небеса!
Береться за будь що завзято!
І вірить у казкові чудеса!
16.07.2023 12,41