Два сина в мене, це двi долi, двi душi...

Тамара Ненчина
Два сина в мене, це дві долі, дві душі,
Продовження два роду, дві надії...
І я завжди молюсь за вас, мої СИНИ,
Молюсь душею, а вона радіє.

УЛЮБЛЕНІ!!! Моя молитва захищає вас
Від всіх пригод, образ та негараздів.
Вона веде важким життям. Й не раз
Рятує від гріха, не даючи упасти.

А серце матері ні з чим не порівнять!
Воно вміщає все: і гарне..., й будь-яке.
Синочки! Вас прошу  не забувати:
Що батько й мати у житті - святе.