Царичанка

Николай Мотков
Гімн СМТ «Царичанка»
           Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков
                Царичанка
                Славна, знаменна, славетна,
                Сяйна, живописна, сонячна земля,
                Світла, промениста, барвна, кольориста,
                Зоряна, яскрава, ясна, чарівна,
                Царичанка
                Дивна, плідна, робітнича,
                Рідна, незабутня, серцю дорога,
                Люба, неповторна, житна, хлібосольна,
                Царичанка
                Наша доля і життя
                Приспів
                Царичанка, Царичанка, Царичанка,
                Царичанка
                Наша доля, рідний край,
                Царичанка, Царичанка, Царичанка,
                Приорілля
                Рідне слався, процвітай,
                Царичанка, Царичанка, Царичанка,
                Царичанка
                Наша доля і життя,               
                Царичанка, Царичанка, Царичанка,
                Приорілля
                Європейське майбуття
                Царичанка
                Місце - козаків славетних,   
                Звісна, історична, пращурів земля,
                Званна, незрівнянна, видатна, чарівна,
                Зігріває наші душі і серця, 
                Царичанка
                Славне СМТ громади,
                Люба, незабутня, рідна й дорога,
                Край Дніпропетровський - рідне Приорілля,   
                Царичанка
                Наша - доля і життя
                Царичанка
                Плідна, гідна, працьовита,
                Славних дій найсправжніх, дійових людей,
                Храм Свято – Покровський - собор кафедральний,
                Православний «Кремінь» - віри "Велетень"
                Царичанка
                Справжня, звісна, історична,
                Чарівна, славетна, сонячна земля,
                Рідна, промениста, світла, кольориста,
                Царичанка
                Наша - доля і життя
                Слався Приоріля - зоряне, чудове,
                Сонячне, яскраве, звісне, видатне,
                Царичанка
                Видна, знаменна, славетна,
                Приорілля
                Рідне, зоряне, святе