18 июля 2023

Галина Максимова 6
Приснився сон, що я серед пустелі -
Немає трав і навіть кураю,
Тремтить пісок жовтавої постелі...
... Прокинувшись, я довго не встаю...

Помацала руками і очима,
Збагнула все - ще я на чужині...
Здригнулась...гуркіт над вікном й дверима -
Ще не прийшов кінець цій путінській війні...

Не добрий ранок вештається долом,
Не добрий ранок на околиці проліг -
Ракети, віялом запущені по колу,
Осколками дістались до Поліг...

Рашистам не спроможеться згнобити
Ні волю, а ні душі земляків,
Що залишились ТАМ під дулом жити,
Як не змінити й колір в а с и л ь к і в!

Вона вже йде, повільно крок за кроком,
Жаданна нами й Миром ПЕРЕМОГА!
Орді все незабаром вийде боком -
Її чекає світова облога!