На тебе я, на сплячого, дивлюсь...

Тамара Ненчина
На тебе я, на сплячого, дивлюсь,
Сторінку за сторінкою гортаю.
Тебе так ніжно, віддано люблю,
Точніше, знай: душі в тобі не чаю.

Я всю себе по краплі віддала.
Ані хвилинки не пошкодувала.
Найкраще все від тебе я взяла.
Душа, характер, тіло..., ще чимало.

Я щиро вдячна небесам за зліт.
За тихий наш притулок і за щастя.
Що хтось дбайливо, лагідно несе
Нас по життю. Спасибі за "участье"!