ромашки

Кударенко Елена
Які ж ромашки дивовижні 
Неначе сонечко мале 
Цвіте собі на полі ріднім 
Та очі радує завжди 


Вони неначе мої мрії
Росте до сонечка маля
Зірву букет собі до дому
Частинку ніжного тепла 


А ще вони так пахнуть літом
Дитинством райдужним моїм
Завжди нагадують  як мати 
Вплітала в коси їх мені


Ромашки незвичайні квіти 
Вони частиночки  души 
До тебе завжди серцем линуть 
Та зцілюють твої думки