Кокаин. Рифмопалиндром

Елена Павлова Из Хайфы
   
   
Ил ада - кокаин, с умом
Уснул с утра кто…
Пилат, суди, Гримо*
Дарил им нот тон?

И ил, и мили, и нот тон,
Мили, Радомир-гид - устали,
Пот… Карту с лун?..  С умом
Усни, а? Кока, дали…

20.07.2023
*Гримо – слуга Атоса.