Крижанi

Марина Чиянова
Крижані твої обійми -
То, легкі, мов одкровення,
То бурхливі й неспокійні,
Стало море тобі йменням,
І такий чарівний погляд -
Легко в ньому потонути,
І палкий, і незнайомий,
Бачу крізь ілюмінатор
Непростий, дивакуватий
Я життєвої каюти.