Прости мене!

Маргарита Метелецкая
    "Завжди винен той, хто поруч"
          Франсуа Моріак

Не в змозі я побачитись з Тобою -
Тож знов берусь за аркуш та чорнила,
Щоб у листі, просякнутім журбою,
Пробачитись за все, в чим завинила.

Звичайно, Боже, скрізь Ти та усюди.
А винен завжди той, хто саме поруч...
І що якісь вибачливі прелюди -
Не знаю, де ліворуч, де праворуч?

І лепет мій - образчик всіх печалей,
Як попередньо вислані скрижалі.
І підсумок - нестримано  гірчавий,
Хоча лише так радощів бажаю!,

Озвись не болем - дай тривку надію!
Бо просто очманіла із коханням,
Бо я до Тебе всім, чим володію -
І самістю моєю й сподіванням.

О, Боже! Поверни до мене вухо
І жалісне : "Прости мене!" послухай!

нра фото - в парку "Перемога", м. Київ