144

Богдан Байдюк
Сьогодні помирає янгол
Тихенько в своїй стороні
Він думав його дім між нами
Тепер чека нас в вишині

Не шкода мені його душу
За праведно прожиті дні
А шкода живих що зостались
На проклятій нами ж землі

ВК МН