Близькi

Владимир Шеврон
Твої колони тягнуться до неба:
- Неба, від землі до неба! –
Вдихни-видихни, потягнися й пригни!
Маленькі злети придавлених до землі.

Твоїм колонам бракує неба,
Бракує повітря й сил для рівноваги.
Об'ємні дві однакові: – Склепінням неба дяка!
Арка-Поєднання, Прохід і Просвіт.

2023-07-21