Щиро дякую я Богу!

Виталий Носач
Щиро дякую я Богу!
Щиро дякую за те,
Що народився Українцем,
Що любов у серці е,
Що було гарне дитинство,
Що Батьки мене навчили
Бути чоловіком
Що зараз,коли у всіх думки...
Хвора Україна...
Що хотів казати я...
Україну в сердці маю!
Але Росію поважаю !
І ніколи в світі я
Не скажу
(Ми не сім'я)
Не зраджу пращурів своїх!
Росіяни ви моя рідня!
...................................
Искренне благодарю я Бога
Искренне благодарю за то,
Что родился Украинцем,
Что любовь в серце есть,
Что было хорошее дество
Что родители меня научили быть мужчиной
Что сейчас, когда у всех мысли
Больная Украина
Что хотел сказать я
Украина в сердце у меня!
Но Россию уважаю!
И никогда на свете я
Не скажу
(мы не семья)
Не предам предков своих!
Русские вы моя родня!