Ходжу по вулицям рiдного мiста...

Тамара Ненчина
Ходжу по вулицям рідного міста
Кохана і щаслива, мов у казці.
Я вдячна долі, що душі врочисто,
Мій милий, любий, щедрий,"ласковий".

Я дякую за серденько невтомне,
Поряд ніколи не буваєш злобним,
За те, що покохав просту та скромну.
Любов проніс життям багатотомним.

Не дорікнув ні разу, не принизив,
А наші долі ти безмежно зблизив.