На Голгофу нести непосильний свiй хрест...

Тамара Ненчина
"На Голгофу нести непосильний свій хрест",
Очищаючи душу від фальші при свідках...
І почуть втаємничений голос з небес,
Що мовляє: навіщо прийшли ми та звідки?

І той хрест донести, не звернувши з путі,
І проторити за небокраї дорогу.
Та зуміти всю правду усім довести,
І молити... й молитись Всесильному Богу.