Буду одна

Ева Сокол 2
Буду одною від зараз до скону,-
сина портрет за цілющу ікону.
погляди друзів глибокі і рідні,-
що мені статки? Що мені злидні?
Буду одна,- так спокійно і тихо.
Може присплю свої горе та лихо...
Може із ними спочинку й сама,-
он як лягає на поле туман.
Хай заспіває мені колисанку,
не затулятиму нАніч фіранку.
Треба зібратися серцем й думками,-
в кожного в долі є вирви та драми.
Буду одна, щоб свій світ віднайти -
дужче палАйте позаду мости.