Я джерельной водой напою...

Тамара Ненчина
Я джерельной водой  напою із долоней своїх.
Подарую тобі діаманти роси на світанні...
Напишу свій найкращий, відвертий, пронизливий вірш.
Повідомлю усім і зізнаюсь в своєму коханні!

Вдячна долі примхливій й Всевишньому тільки за те,
Що відкрили нам очі, виключив, навіть, погрішність.
Так, я інша з тобою, з гордо піднятою головою.
І мене не пугають: Безсмертя і Всесвіт та Вічність...