Кину погляд на тебе я потай

Тамара Ненчина
Кину погляд на тебе я потай,
Подарую щемливую ніжність.
Зрозумій, мені болісно шкода,
Якщо кане кохання у Вічність.

Так хочу  доторкнутись долонею,
Та піду у надуману гордість...
Як наказано нашею долею:
Не врятують характер та твердість.