Птах

Аркадий Белист
Я слушал песню
Много раз,
Що з украинский мови,
В ний е кохання та журба,
Е мисяц, човен виринав .
А, окрема, ничого...
Я слушал, думал про себя:
"Да пропади все прахом!"
Чому, кажи,
Чому мени не бути отим
Птахом..?..
"Чому не сокил я,
Чому...?"
**
Я знаю,
Но я
Помолчу.