Завжди обожнював, гадав на пелюстинцi...

Тамара Ненчина
Завжди обожнював, гадав на пелюстинці...
Я ж про кохання мріяла, як на картинці.
Надійний, ніжний та земний завжди був поруч.
У мріях я жила своїх.
                Може ліворуч?
Може хоч раз, хоча б на мить...
                Не обізнатись!
Й лише душі своїй у всьому
                Могла зізнатись...